Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-30 14:00:00

Az MSZP kíváncsi, vajon a fideszes képviselők itthon is elítélik-e a török-szíriai konfliktust

A kormánypárt képviselői az Európai Parlamentben megszavazták a Törökországot elítélő állásfoglalást, így most azt az MSZP EP-képviselője és a párt elnöke benyújtotta az Országgyűlésnek is.

Az MSZP kíváncsi, vajon a fideszes képviselők itthon is elítélik-e a török-szíriai konfliktust

"Most minden kiderül! Tóth Bertalan pártelnök-frakcióvezetővel beadtuk a magyar Országgyűlésnek azt az állásfoglalást, amelyet néhány napja az Európai Parlament fogadott el - a fideszesek támogató szavazatával - a török-szírai konfliktus elítélésével kapcsolatban" - jelentette be Facebook-oldalán Ujhelyi István. A politikus szerint ugyanis az állásfoglalás tartalma élesen szembemegy Orbán Viktor "törökbarát politikájával".

Míg Európában tehát elítélik, itthon és Erdogan társaságában már támogatják a török agressziót. Véget vetünk hát a fideszesek aljas pávatáncának: most feketén-fehéren kiderül melyik oldalon állnak. Ha valóban az európai és így a magyar értékek mellett vannak, akkor megszavazzák a dokumentum parlamenti elfogadását is. Ha napirendre sem veszik, vagy leszavazzák, akkor egyértelművé teszik, hogy nekik nem Magyarország, hanem kizárólag Orbán és a sötét családi üzelmek számítanak

- írta Ujhelyi.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink