Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-29 07:34:00

Újabb hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról

Hazaengedték a kórházból Törőcsik Marit. A Kossuth-díjas színésznő még múlt pénteken került be az egészségügyi intézménybe, mivel rosszul érezte magát, és az ápolójával együtt úgy látták a legjobbnak, ha kihívják a mentőket.

Újabb hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról
Törőcsik Mari

„Nagyon köszönöm a sok aggódást, de szerencsére nincs nagy baj” – mesélte a Blikknek a művésznő, amikor elhagyta a kórházat.

„Pénteken nem éreztem jól magam, és pontosan azért, hogy ne legyen nagyobb baj, szóltunk az orvosoknak. Behoztak a kórházba, ahol két napig vizsgáltak. Szerencsére mindent rendben találtak, nem volt semmi gond egyik eredményemmel sem. Sőt, jókat aludtam itt, és mindenki nagyon kedves volt. Ráadásul egyáltalán nem voltam egyedül, az ápolóm végig velem volt” – árulta el a Törőcsik Mari.

A művésznő szerint a hirtelen időváltozás nem tett jót neki, de a lényeg, hogy újra otthon lehet, mert ott tud a legjobban erősödni.

Tőrőcsik nyelőcsőproblémáiról is beszélt a lapnak. Elmondása szerint „azzal már nincs gond".

"Jól tudok enni, étvágyam is van. Sokan látogatnak, hívnak, keresnek, amitől mindig jó kedvem lesz, és csak ez számít!” - mondta a Kossuth-díjas színésznő.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink