Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-29 14:48:00

Kilépett a Jobbikból Vona Gábor

A párt egykori elnöke - aki egy ideje már vloggerként tevékenykedik - azt mondta, mostantól "más dimenzióban" vesz részt a közéletben.

Kilépett a Jobbikból Vona Gábor

Vona a Népszavának azt mondta, kilépési szándékát már tavasszal jelezte Sneider Tamás jelenlegi pártelnöknek, akivel abban állapodtak meg, hogy csak az önkormányzati választást követően távozik a Jobbikból. Néhány nappal a választások után pedig be is jelentette kilépését.

Semmilyen konfliktus nincs a háttérben, a döntésem már régóta érlelődött

– hangsúlyozta Vona Gábor, hozzátéve: olyan társadalmi problémákkal szeretne foglalkozni a jövőben, amelyek nem férnek bele a pártpolitikai keretekbe. Szerinte vloggerként hasznosabb és hitelesebb is, ha nem tagja egyetlen pártnak sem. Úgy vélte, nem lenne elegáns, ha minősítené a Jobbik mostani politikáját: valamivel egyetért, valamivel nem. Ennek azonban elmondása szerint semmi köze a kilépéséhez. Máig tartó barátságok is fűzik a párthoz.

Sok sikert kívánok a Jobbiknak!

– mondta végül Vona Gábor. A politikus tavaly, a parlamenti választások után a pártja számára csalódást keltő eredmények miatt mondott le a Jobbik elnöki tisztségéről.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink