Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-25 14:33:00

DK: Az MTVA már a látszatra sem ügyelve szolgálja ki az orbáni hatalmat

A DK szerkesztőségünknek elküldött közleményében sérelmezi, hogy állami hírügynökség, az MTI visszautasította a DK Varju László mentelmi jogával kapcsolatos közleményét, mondván, hogy az sérti az ún. "közmédia" jó hírét.

DK: Az MTVA már a látszatra sem ügyelve szolgálja ki az orbáni hatalmat

Mint írják: "Az állami hírügynökség, az MTI visszautasította a DK Varju László mentelmi jogával kapcsolatos közleményét, mondván, hogy az sérti az ún. "közmédia" jó hírét. Miután az indoklás nyilvánvalóan mondvacsinált, ezért nem tudunk másképp tekinteni a történtekre, mint hogy az MTVA már a látszatra sem ügyelve szolgálja ki az orbáni hatalmat."

Az MTI az alábbi közleményt nem publikálta: "Itt az újabb gyalázat. A megtámadott, az áldozat ellen indít eljárást a hatalma elvesztésétől rettegő hatalom. Varju László mentelmi jogának kikérése azok után, hogy ellene követtek el erőszakot az MTVA székházában, bizonyíték arra, hogy szintet lépett az orbáni diktatúra. Polt Péter és ügyészsége már nem csak segít a fideszes ügyek elsikálásában, hanem ellenzéki képviselők meghurcolására készül. A DK szerint ez a lépés gyalázatos, és bízunk abban, hogy Varju László bírni fogja a lehető legszélesebb ellenzéki szolidaritást is."

atv.hu

Október 28-tól Szöllősi Györgyivel várja a nézőket az ATV Start című műsora:

Ajánlom

További belföldi híreink