Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-24 19:50:00

Itt a hivatalos válasz: ez lesz a sorsa az épülő Bozsik Stadionnak

Nincs sem a főváros új vezetésének sem a kispesti önkormányzatnak olyan szándékuk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjenek.

A budapesti sportberuházások jövőjével kapcsolatban Karácsony Gergely újonnan megválasztott főpolgármestere jelezte, hogy felül fogják vizsgálni azokat. Kispesten például épül az új Bozsik Stadion, így a Budapest Honvéd FC-hez számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő stadionnal.

Az érdeklődésre való tekintettel a klub cégvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek. A válasz néhány órával később meg is érkezett – írja a honvedfc.hu.

„Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal
Gajda Péter
Kispest polgármestere, Honvéd drukker”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink