Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-22 20:00:00

Nem kapott vacsorát, agyonverte feleségét egy férfi Pécsett

Először összevesztek, majd a részeg férfi úgy megverte feleségét, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.

 

 

A mentősök a házaspár otthonában találtak rá a holttestre vasárnap késő este. Híradónk úgy tudja, az asszony férje riasztotta a mentőket, a mentők pedig azonnal hívták a rendőröket. Berlász Viktória, a Baranya Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője azt nyilatkozta: az igazságügyi orvosszakértő megállapította, a 63 éves helyi nő halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 49 éves pécsi férfit fogtak el, akit előállítottak és kihallgatták gyanúsítottként. 

Az utcában lakók balhés embernek ismerték az elkövetőt. A közvetlen szomszéd azt mondta, a férfit alig látta józanon. A gyanúsított naponta többször is elverte a feleségét, néha annyira hogy az asszony napokig nem tudott kijönni a házból. Vasárnap akkora veszekedés volt, hogy az egész utca hallotta mi történik a házban. Az egyik lakó, Pavlovics Andorné szerint a nő és a férfi is ivott.

„Leütötte a feleségét, mert mind a ketten ittak, de az Ancsa akit elütötte az különben rendes volt , hazajött már tele volt részeg volt, hazajött kért enni, hát szegény nem tudott felkelni már, és akkor állítólag megrángatta úgyhogy komoly baj lett"- mondta a nő.

A férjet a rendőrség őrizetbe vette, úgy tudjuk elismerte a gyilkosságot. A nyomozók indítványozták a bíróságon a férfi előzetes letartóztatását.

atv.hu

További belföldi híreink