Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-22 20:52:00

A városban keringő mendemondák végére akar járni az új ellenzéki polgármester Pécsett

Péterffy Attila ellenőrzi a korábbi fideszes városvezető cégét is, emiatt kedden egyeztettek. A város sportjáért felelős céget a kampányban többször is kétes gazdasági ügyletekkel hozták összefüggésbe.

 

 

Az önkormányzati választási kampány nem volt csendes a városban, de ennek ma már semmi jele nincs: kedden találkozott egymással az új polgármester és a Fidesz korábbi jelöltje, Vári Attila. Péterffy Attila szerint semmilyen konfliktus nem volt kettejük között, amikor ellátogatott Vári cége, a PSN Zrt. központjába. 

Vári Attila abszolút nyitottan és segítőkészen fogadott bennünket és a támogatásáról biztosított bennünket, úgyhogy nem látok és nem is cél, hogy konfliktust gerjesszünk bárkivel is

- mondta Híradónknak a polgármester, aki megválasztása után azonnal nekiállt a városi cégek átvilágításának.A múlt héten három helyen járt. Elmondása szerint eddig nem találtak semmit, mivel csak a kapcsolatfelvételig jutottak ennyi idő alatt, illetve az alapvető szabályzatok, információk, adatok bekérése történt meg, amelyeket a következő hetekben dolgoznak fel.

A városban a kampány idején többször hozták kétes ügyletekkel összefüggésbe a PSN Zrt-t. ezeket is szeretnék tisztázni. Bodnár Imre ügyvéd szerint a városban vannak "mendemondák", amelyeket a kampány során is lehetett hallani, éppen ezért ezeket az ügyeket gyorsan le kell zárni. 

Hogyha ezek az ügyek valósak, akkor azért, ha nem valósak, akkor azért, hogy nyugodtan lehessen tovább dolgozni és építkezni ebben a városban a múlt lezárását követően

- fogalmazott Bodnár.

Pécsen a választások biztos ellenzéki fölényt hoztak. A polgármester mellett a önkormányzatban is többségben vannak az ellenzéki képviselők.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink