Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-22 06:50:00

Tragédia után: Megszólalt a halálra gázolt kisfiú édesapja

A gázolás óta nem látták a Baktakéken azt a fiatal férfit, aki a járdán gázolt el egy apát és annak babakocsiban ülő kisfiát. A gyereket azóta el is temették, de a gázoló nem nyilvánított részvétet a családnak. Csak a szülei kértek bocsánatot - a saját nevükben. A gyászoló édesapa most nyilatkozott híradónknak.

 

 

Az apa azt mondta, hogy a felesége szüleihez indultak. Ő először nem is akart menni, de végül mégiscsak elindultak az 5 hónapos kisfiúval. Híradónknak azt mondta, hogy a gázoló először elment mellettük, majd a buszmegállóban hatalmas gumicsikorgás mellett megfordult. Azt kérte, hogy ne legyen az arca felismerhető.

„Amikor jött a kanyarban, akkor már láttam, hogy valami nem jó. Nagyon gyorsan jött, driftelt. Látták többen is, mert ott álltak kint a barátaim, ismerősük, mindenki ott kint állt. Amikor visszajött a kanyarban, akkor korrigálta az autót, még én úgy hallottam, hogy vissza is váltott, hogy drifteljen még egyet. … és akkor láttam, hogy csapódni fog az autó” – emlékezett vissza az elgázolt férfi.

Az apa akkor még nem gondolt, hogy őket találja el az autó, mert akkor még egy buszmegálló felé sodródott a kocsi.

„Visszahúzta a kormányt és csak arra emlékszem, hogy repültem, kétszer elestem a járdán és utána beestem egy árokba és azonnal felugrottam”

Amikor odaért a babakocsihoz, akkor látta, hogy az 5 hónapos kisfia olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy azonnal meghalt. Negyed óra múlva érkezett a segítség, de csak a kicsi halálát tudták megállapítani. A gázolóhoz nem szólt, aki egyébként csak a jogosítványáért aggódott. A szemtanúk szerint az apa sokkos állapotba került.

„Az apuka itt sírt, a keze a lába végig meg volt sérülve. Már mikor jöttünk ki, akkor a kocsi ott volt bent az árokban, a gyerek ott volt mellette. Így nem tudom, hogy gyorsan jött-e vagy nem” – árulta el az egyik szemtanú.

A gázolót azóta senki sem látta a faluban. A szülei voltak a kisgyerek családjánál bocsánatot kérni. Az eddigi vizsgálatok szerint gyorsan hajtott, de nem volt sem ittas, sem kábítószer hatása alatt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink