Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-18 13:00:00

Mi Hazánk: Karácsony Gergely annak a nemzetközi sátáni erőnek a helytartói, amelyek az értékeket el akarják pusztítani

A Mi Hazánk Mozgalom listáinak 5-6 százalékos eredménye megmutatta, hogy van létjogosultsága a párt által képviselt harmadik útnak - jelentette ki a párt elnöke pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Mi Hazánk: Karácsony Gergely annak a nemzetközi sátáni erőnek a helytartói, amelyek az értékeket el akarják pusztítani
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke
Ugyancsak a párt erősödését mutatja, hogy az európai parlamenti választásokon szerzett 114 ezer szavazattal szemben, az önkormányzati választásokon 134 ezer voksot gyűjtöttek be - közölte az eredményeket értékelve Toroczkai László.

Mindez azt jelenti, hogy a pártépítő munka eredményes folytatása esetén, 2022-ben önálló frakciót tud alakítani, illetve az Országgyűlés meghatározó és megkerülhetetlen tagjává fog válni a Mi Hazánk - tette hozzá.

A politikus elmondta, hogy március 15-ig a párt megtartja programalkotó és tisztújító kongresszusát. Ezt megelőzően tagtoborzó országjárásba kezd, a pártépítés és annak érdekében, hogy a tagsággal közösen fogalmazzák meg a Mi Hazánk programját.

Kérdésre válaszolva közölte: azokban a megyékben ahol nem sikerült a listaállítás vagy gyengén szerepelt a párt, levonják a megfelelő konzekvenciákat és ennek nyomán személycserékre is sor kerülhet.

Arra az újságírói felvetésre válaszolva, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterként a Budapest Pride Fesztivál idejére ki akarja tűzni a szivárványos zászlót a Városházára, úgy fogalmazott:

"Karácsony Gergely és az őt támogató pártok annak a nemzetközi sátáni erőnek a helytartói, amelyek minden hagyományos értéket el akarnak pusztítani".

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink