Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-18 15:37:00

Karácsony is megszólalt a megtámadott választási eredményekről

A főpolgármester szerint politikailag rossz üzenet, ha például a IX. kerületi eredményeket megtámadják, ahol Baranyi Krisztina 57 százalékkal nyert.

Karácsony is megszólalt a megtámadott választási eredményekről

"Nekem az a feladatom, hogy normális partneri viszonyt alakítsak ki a mindenkori kormánnyal, én erre fogok törekedni, nem rajtam fog múlni, ha ez végül nem sikerül" – erről Karácsony Gergely beszélt az ATV Start című műsorában.

A főpolgármester azt is elmondta: elsősorban nem a politikai szereplőknek szól az a gesztus, hogy Tarlós Istvánnak és Demszky Gábornak díszpolgári címet készül adományozni, hanem a budapestieknek, akiknek a béketeremtés fontosságát akarja üzenni.

A Ligetprojekttel kapcsolatban Karácsony Gergely kijelentette: nem akar borsot törni senki orra alá, de nem ért egyet sem a Liget beépítésével, sem a ferencvárosi kézilabdacsarnok megépítésével, mert ezek zöld területeket vesznek el a várostól.

Karácsony Gergely azt is elárulta, hogy mit gondol arról, hogy több kerületben megtámadták a választási eredményt: „politikailag rossz üzenet, ha mondjuk, Baranyi Krisztina 57 százalékkal nyer, akkor egy ilyen felülvizsgálat csak időhúzásra jó” – fogalmazott a műsorban a főpolgármester.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink