Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-15 20:43:00

„Mindenki be lesz perelve!” – mégsem volt ott a horvát modell Borkaiékkal a hajón?

Az ATV munkatársa, Vujity Tvrtko üzenetet küldött az ismert horvát reality-sztár és modell Instagram-oldalára, az iránt érdeklődve, hogy valóban ott volt-e a hajón Iva Grguric.

„Mindenki be lesz perelve!” – mégsem volt ott a horvát modell Borkaiékkal a hajón?

A Kurir című szerb bulvárlap, majd annak nyomán a magyar média is arról adott hírt, hogy megszólalt a Kurirnak egy horvát nő, aki azt állította, öt másik lánnyal, köztük három horváttal együtt ott volt tavaly júniusban Borkai Zsolttal a horvátországi jachtkiránduláson, amelyről – legalábbis a blog állítása szerint – az ördög ügyvédje nevű blogger közölt pornográf képeket és videókat, további (nem dokumentált) vádakat is megfogalmazva Borkaival és a felvételeken szintén szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel szemben.

A Kurirnak a lap állítása szerint az út egyik női résztvevője azt mondta, a fedélzeten összesen hat nő tartózkodott. Közülük állítása szerint hárman voltak horvátok, egyikük az egyik egy ismert horvát modell és realitysztár, Iva Grguric.

A Kurirnak megszólaló nő szerint ő szervezte a horvát lányokat a hajóra, ő az ismert horvát modellel érkezett Zágrábból. Másnap mentek fel a fedélzetre, ahol „gazdag emberek” fogadták őket, akiket „magyar üzletemberekként mutattak be” nekik. Állítása szerint „szex volt” a hajón, és a nők közül Iva Grguric maradt volna a fedélzeten a legtovább, extra juttatás fejében.

Az ATV munkatársa, Vujity Tvrtko üzenetet küldött az ismert horvát reality-sztár és modell Instagram-oldalára, az iránt érdeklődve, hogy valóban ott volt-e a hajón Iva Grguric. Az Iva Grguric hivatalos oldalának nevében író személy válaszában azt írta:

„mindenki be lesz perelve egymás után”, aki azt írta, hogy Iva Grguric ott lett volna a hajón. 

Mint válaszaiból kiderült: Grguric jelenleg egy zárt reality szereplője, így nem személyesen ő válaszol az üzenetekre. Arra a határozott kérdésre, hogy Iva Grguric ott volt-e a hajón, válaszoljon igennel vagy nemmel, a hivatalos Instagram-oldal kezelője azt a kategorikus választ adta, hogy „NEM”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink