Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-15 09:29:00

Egy horvát realitysztár is ott lehetett a jachton Borkaival

A szerb lapoknak nyilatkozott egy nő, aki azt állítja, maga is ott volt az adriai jachton tavaly Borkaival, de egy horvát realitysztárral együtt ment – írta meg a hvg.hu.

Egy horvát realitysztár is ott lehetett a jachton Borkaival
Borkai Zsolt, Győr polgármestere

A szerbiai Kurir című lapnak nyilatkozott egy nő, aki azt állítja, hogy ő is ott volt az Adrián a hajó Borkai Zsolt győri polgármesterrel. A magyar vendégeket „szórakoztató” lányok között állítólag ott volt a Szerbiában futó egyik valóságshow Horvátországból érkezett szereplője is, Iva Grguric.

„Hatan voltunk, az egyik lány beszélte meg, hogy mikorra és hova kell mennünk. Ez tavaly júniusban történt, s a lányok többsége ekkor már Dubrovnikban volt, Iva és én jöttünk, csak autóval Zágrábból. Azonnal a hajóra mentünk, higgyék el, nem tudtuk, hogy politikusokról van szó. Nekünk az egyik lány azt mondta, hogy magyar üzletemberek lesznek a hajón. Volt szex, egy nappal később autóbusszal mentem vissza Zágrábba, azonban Iva még két napig maradt” – nyilatkozta a Kurirnak Grguric barátnője.

Hogy valóban a Borkai-féle jachtpartin volt-e a nő, az kérdéses, hiszen a magyar sajtóban nem tavaly júniusi, hanem májusi, pünkösdi útként azonosították be az utat.

A nő elmondása szerint Grguricnak nagyon kellett a pénz, mert el akart menni a barátjával Bécsbe, ezért maradt több napot a hajón.

"Egész nap ittunk, nevettünk és játszottunk. Egyikünk sem prostituált, az egyik lány a szüleivel él. Ez csak egyszeri alkalom volt, a magyarok fizettek napi ezer eurót" – tette hozzá.

Grguric barátnője szerint a valóságshow sztár végül 3000 eurót kapott Borkaiéktól.

atv.hu/hvg.hu

Ajánlom

További belföldi híreink