Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-13 23:28:00

Karácsony: Történelmi győzelem született

Karácsony Gergely szerint történelmi győzelem született, méghozzá a fővárosiak győzelme. A szeretet és az együttműködés mindig legyőzi a gyűlöletet. A valóság szerinte nem azonos azzal a képregénnyel, amellyel a Fidesz megpróbálja elleplezni a valóságot.

Karácsony szerint néhány perccel korábban a „régi Tarlós István” gratulált neki, aki szereti Budapestet. Megköszönte Tarlós István elmúlt 30 éves munkáját, amit Budapestért végzett. Most azonban tovább kell lépni, tette hozzá.

Karácsony szerint az ellenzéki pártok megértették, hogy partnerként kell egymásra tekinteniük. Megköszönte az előválasztás résztvevőinek, akiket igazi demokratának nevezett. Név szerint Horváth Csabának, Kerpel-Fronius Gábornak és Kálmán Olgának a támogatást. Szerinte Budapest és a megyei jogú városok többségének (utóbbiakból a többség fideszes maradt) visszaszerzése az első lépés megváltoztatása felé.

A megválasztott főpolgármester megköszönte a civilek támogatását, külön kiemelve Baranyi Krisztina és Pikó András győzelmét. Azt ígéri, hogy minden budapestit képviselni fog. Nem háborúra, hanem közös építkezésre készül a mindenkori magyar kormánnyal.

A megválasztott főpolgármester szerint a Fidesznek meg kell tanulnia, hogy az ellenfelek mocskolása nem lesz elegendő a győzelemhez többé ebben az országban. Karácsony Gergely szerint október 14-én egy másik Magyarországon fogunk ébredni.

Karácsony Gergely úgy látja: a budapestiek a szívükre hallgattak és olyan jövőt választottak, amely ezt a várost mindannyiunk közös otthonává tesz.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink