Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-10 19:56:00

Együtt szórakoztak, majd megerőszakolták az 50 éves nőt

Letartóztatott két férfit a bíróság, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hétvégén a Heves megyei Bélapátfalván egy buliból hazafelé tartva megvertek és megerőszakoltak egy nőt. Az eddigi információk szerint a nő is ott szórakozott, majd egyedül indult haza. A két férfi követte az áldozatot, majd megtámadták. A nőt egy vasúti megállóban találták meg arra járók. A 37 és 22 éves férfi tagadja az erőszakot.

Együtt szórakoztak, majd megerőszakolták az 50 éves nőt

Bélapátfalván még látszanak a helyszínelés nyomai az utakon és a járdákon. A gyanú szerint egy 50 éves nőt erőszakolt meg két férfi. Az előzményekről annyit lehet tudni, hogy egy helyen szórakozott a két támadó és az áldozatuk. A faluban lakókat meglepte a történet.

"Akik már tudják, és ugye a közösségi oldalakon azért ez gyorsan elterjed még szombat este, vasárnap este, akkor csak azt mondhatom, hogy maximálisan fel van háborodva a település ezen az eseményen" - nyilatkozta a település polgármestere, Ferencz Péter az ATV Híradójának.

A két férfit megbilincselve vitték a bíróságra, ahol a letartóztatásukról döntöttek.

"A Heves megyei Rendőrfőkapitányság folytat nyomozást a két gyanúsítottal szemben azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűncselekménye miatt" - mondta Hoszné Nagy Tímea, az Egri Törvényszék szóvivője.

Információink szerint az 50 éves nőre támadó 37 és 22 éves férfiak testvérek. Őket egyelőre nem engedték szabadon.

"Mindkét vádlott esetében a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatást. A védencem kérésére nem akarunk nyilatkozni a továbbiakban. tagadja a bűncselekmény elkövetését" - nyilatkozta Márton György, kirendelt védő.

A bíró döntése nem jogerős, mert az egyik védő távolléte miatt nem tudott nyilatkozni arról, hogy elfogadja-e a határozatot.

Együtt szórakoztak majd megerőszakolták az 50 éves nőt

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink