Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-10 17:13:00

Boxerrel vertek véresre egy 11 éves kisfiút

A fiú kigúnyolt egy kislányt, idősebb diáktársa ezután verte meg annyira, hogy kórházba kellett szállítani.

Bokszerrel verte meg egy nyolcadikos fiú egy tizenegy éves iskolatársát, amiért az gúnyolódott egy lányon. A megvert fiút véres fejjel vitték kórházba – írta a Népszava.

A megvert fiú édesapja a Kelen Suli-Gyermekeink védelme elnevezésű nyilvános Facebook csoportba tette közzé a hírt szerdán.

"11 éves gyermekemet pont egy hete az iskola melletti játszótéren, boxerrel felfegyverkezve megverte egy 8.-os iskolatársa. A fiam az iskolába szaladt vissza segítségnyújtás miatt, miután lerúgta magáról támadóját" – írta a fiú apja a bejegyzésében.

A 11 éves diák egy lány iskolatársát kigúnyolta, ezután a 14 éves barátja kelt ilyen módon a lány védelmére. Az áldozat komoly sérüléseket szerzett, amiket a Szent János kórház baleseti ambulanciáján láttak el.

Az ügyben az apa feljelentést tett. Bejegyzésében arról is írt, hogy megdöbbenéssel tapasztalta, a támadó még mindig ugyanabba az iskolába jár, emiatt a bántalmazott diák a saját osztálytermét sem meri elhagyni.

Az esettel kapcsolatban a Népszava megkereste a Kelenvölgyi Általános Iskolát, aminek az igazgatója, Benis Andrea azt válaszolta: Mivel az incidens az iskola, tehát az intézmény területén kívül történt, a hatályos jogszabályok alapján mi nem indíthatunk fegyelmi eljárást az érintett tanuló ellen. Én voltam az, aki elsőként rohant a gyerekeket szétválasztani, de hivatalosan nem tehetünk többet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink