Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-09 05:50:00

6 órányi műsor, összeszokott csapat: így készül az ATV a választásokra

Több mint 6 órás műsorfolyammal várja a nézőket az ATV a vasárnapi önkormányzati választások estéjén. Nem csak a legfontosabb híreket és a legfrissebb eredményeket, de helyszíni tudósításokat is láthatnak nálunk. A képernyőn ezúttal is a már megszokott csapat várja önöket.

6 órányi műsor, összeszokott csapat: így készül az ATV a választásokra

Gőzerővel készül az ATV a vasárnapi önkormányzati választásokra. Csatornánk egy több mint 6 órás műsorfolyammal várja nézőit, méghozzá egy összeszokott csapattal. A házigazda ezúttal is Sváby András lesz.

„Én az a típus vagyok, aki ráhangolja az agyát valamire, és akkor elkezd hónapokkal korábban ezen agyalni, hogy lesz, mint lesz, figyelem az ezzel kapcsolatos híreket. De értelemszerűen a legizgalmasabb hét az a mostani, az utolsó hét, amikor felpörögnek az események, elképesztő váratlan dolgok jönnek, olyan dolgok, amire mi sem számítottunk. Mi is csak nézünk ki a fejünkből a mostanában hallott hírek és videók láttán”- nyilatkozta Sváby András.

Az eredményeket ezúttal is Krug Emília és Vujity Tvrtko fogja ismertetni a monitoron. A felkészüléssel nem volt könnyű dolguk: több mint 3100 településen lesz szavazás.

„Ki kellett választani azokat a kerületeket, városokat, amiket be fogunk mutatni, mert ugye mindet nem lehet. Utána van egy nagyon szép grafikánk, ami érthetővé teszi ezt a rengeteg adatot és majd, amikor már a végéhez közelítünk, akkor már a testületek összeállását, arányát is meg fogjuk tudni mutatni” - mondta Krug Emília.

Az ATV vezérigazgatója úgy fogalmazott: a választási műsor olyan a csatorna számára, mint a futballban a Bajnokok Ligája döntője. A legjobb felállással kell pályára menni.

„Én azt gondolom, hogy egy nagyon szoros, nagyon izgalmas választás következik vasárnap, mert egy nagyon kemény, nagyon feszült és nagyon durva kampányon vagyunk túl. Rengetegen nézték az ATV hírműsorait, úgyhogy nagyon magas várakozás előzi meg a vasárnapi eredményeket” - nyilatkozta Németh Szilárd.

Rónai Egon ezúttal is szakértőkkel elemzi a legfontosabb eredményeket és eseményeket. Az Egyenes Beszéd műsorvezetője ugyanakkor már a jövő hétre is készül.

„Itt most különösen érdekes lesz, mert nagyon sokan reménykednek győzelemben, és nagyon sokan reménykednek abban, hogy az ő kedvencük, az ő pártszíneik, vagy gondolkodásmódja, vagy politikai programja miatt kiválasztott jelöltjük majd győzni fog. Azt gondolom, hogy nem csak a győzteseket éltetni, hanem a veszteseket meghallgatni is érdemes lesz a választás utáni héten”- mondta Rónai Egon.

Az ATV választási estéje pedig a szokásos fél 6-os hírekkel indul.

Sváby, Rónai, Krug, Vujity: Választási műsor vasránap este az ATV-n

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink