Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-09 10:45:00

Orbán Gödöllőn: végre csinálhatnánk valamit ebből a városból

"Ha megállapodunk, akkor tudok pénzt, fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni. De az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit, az lehetetlen” - Orbán Viktor ma Gödöllőn kampányolt. A miniszterelnök már megelégelte a “szerencsétlenkedést”.

“Csak eljutottam ide is !” - mondta Orbán Viktor, aki ma Gödöllőn kampányolt. A miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent videó szerint meglátogatta a fideszes Kolozs Csabának a családját.

 “Durva a kampány, vagy most kezdődik ?” - kérdezte a miniszterelnök, mire a polgármester-jelölt azzal válaszolt: egyelőre most kezdődik, de “olyan történetek vannak, hogy az valami hihetetlen”.

Orbán Viktor a mérésekről is érdeklődött. Kolozs Csaba erre azt mondta, hogy pártpreferencia alapján már jobban állnak, és egyetértett a miniszterelnökkel abban, hogy jó esélyük van, csak “az első ember a nehéz”, a polgármester-választás. ( Akit le szeretnének győzni, a volt MDF-es Gémesi György 1990-től Gödöllő polgármestere.)

“Jó lenne nagyon nyerni, végre csinálnánk valamit ebből a városból, mert itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele” - mondta Orbán Viktor Kolozs Csabának, aki a gödöllői Grassalkovich kastélyt említette, hogy milyen szép.

A miniszterelnök erre azt mondta, hogy a kastéllyal azért nem tudnak boldogulni, mert ahhoz kellene egy megállapodás a város és a kormány között. "Ha megállapodunk, akkor tudok pénzt, fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni. De az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit, az lehetetlen” - hangoztatta a miniszterelnök.

Orbán Viktor tegnap Miskolcon volt, a fideszes polgármester-jelölt, Alakszai Zoltán mellett kampányolt. A Miskolci Napló műsorában szintén arról beszélt, hogy ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat akarnak, "akkor működjünk együtt", és "Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni".

Azaz, nyilván a kormányoldalon.

További belföldi híreink