Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-09 19:33:00

Karácsony: Megpróbáljuk visszavenni a fővárosi kórházakat

Karácsony Gergely azt ígéri, hogy főpolgármesterré választása esetén megpróbálják visszavenni az államosított kórházakat. Puzsér Róbert pedig nyilvánosságára hozta, kiket látna legszívesebben a kerületek élén. Azonban nem mindegyik városrész polgármesteri posztjára volt javaslata.

Karácsony: Megpróbáljuk visszavenni a fővárosi kórházakat

Ellenzéki politikusok szerint nem tetszett a Péterfy kórház vezetésének, hogy az intézmény előtt akarnak beszélni a budapesti betegellátás szerintük katasztrofális helyzetéről.

Karácsony Gergely szerint október 13-án ezt a kérdést is megválaszolják a választók a szavazatukkal. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt azt ígérte, hogy megpróbálják visszaszerezni az államhoz vont egészségügyi intézményeket.

"Természetesen küzdeni fogunk azért, hogy a kórházak visszakerüljenek a fővárosi önkormányzathoz, hiszen ma már pontosan tudjuk, hogy az államosítás egyedüli értelme az volt, hogy kivonják a forrást az egészségügyből" - nyilatkozta az ATV Híradójának Karácsony Gergely, a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Karácsony Gergely kitért a miniszterelnök figyelmeztetésére is, hogy a választók próbáljanak a „nyerő oldalon maradni”. Azt mondta: Budapestnek nincs vesztenivalója.

A főváros másik főpolgármester-jelöltje egy korábbi ígéretét váltotta be. Puzsér Róbert jelölteket ajánlott a választóknak Budapesten. Ez az ő toplistája a kerületekben. Viszont a 3., 10., 12., 15., 16., 17., 18., 19., 20. és 21. kerületben szerinte nincs alkalmas és elfogadható polgármester-jelölt.

Ezért azt javasolja Puzsér Róbert, hogy ezekben a kerületekben szavazzanak érvénytelenül a választók. Ott pedig, ahol a Kétfarkú Kutyapárt indul, szimpatizánsaik juttassák be az ő jelöltjeiket a képviselő-testületekbe.

Puzsér Róbert azt tartaná helyesnek, ha visszalépnének a botrányba keveredett fideszes és mszp-s politikusok és pártjaik. 

"Azért jöttünk, hogy ezt a kettős elitnek látszó, valójában összefüggő, kokainista, pszichopátiás, céges alapon működő, uszító, gyűlöletkeltő, rothadék, korrupt bandát leváltsuk" - mondta Puzsér Róbert.

A főpolgármester-jelölt szerint mind a Fidesz, mind az Mszp hitelét beárazzák a nyilvánosságra került videók.

Karácsony: Megpróbáljuk visszavenni a budapesti kórházakat

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink