Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-09 18:26:00

Horvátországban is feljelentést tesz a Borkai-ügy miatt a Jobbik

Horvátországban is feljelentést tesz Borkai Zsolt győri polgármester ügyében a Jobbik - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György országgyűlési képviselő, a párt szóvivője.

Horvátországban is feljelentést tesz a Borkai-ügy miatt a Jobbik

Közlése szerint azt kívánják tisztáztatni a szomszédos állam hatóságaival, hogy a nyaraláson, amelyről a napokban felvételek kerültek nyilvánosságra, sértettek-e kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos szabályokat. Az ügyet a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotrányának nevezte.

Borkai kínos botránya túlmutat a győri polgármester viselt dolgain, hiszen betekintést nyerhetünk a ner korrupciós mechanizmusába, a visszaosztási gyakorlatba, a kamu megbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis mindabba, ami egy maffiaállam sajátossága - jelentette ki Szilágyi György.

Magyarországon Orbán Viktor vezetésével egy maffiaállam működik - folytatta, majd arra biztatott: vasárnap az ellenzéki jelöltekre szavazva kezdjék meg a választók a ner lebontását.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink