Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-08 10:29:00

László Imre először adott interjút a zaklatási vádak óta

„Amíg él, emlékezni fog” arra László Imre, hogy a kampányhajrában szexuális erőszak gyanújába keveredett, miután a kormánymédiában egy magát a politikus volt munkatársaként aposztrofáló nő ezt állította. A politikus az ATV Start című műsorban azt is elmondta, nincs tisztában azzal, ki lehet az őt zaklatással és nemi erőszak kísérletével vádoló személy.

László Imre először adott interjút a zaklatási vádak óta

Újbuda rendszerváltás utáni összes polgármestere a kerületben induló ellenzéki polgármesterjelöltet, László Imrét támogatja. Erről az SZDSZ, az MDF, a Fidesz és az MSZP színeiben induló egykori polgármesterek közös nyilatkozatot is aláírtak. A politikus a szexuális zaklatási ügyével kapcsolatban azt mondta: a Médiahatósághoz fordult és feljelentést is tett az ellen a kereskedelmi csatorna ellen, amely bemutatta a lejárató riportot. A képviselőt egy magát egykori kollégájának mondó nő vádolta meg a zaklatással.

Ezzel kapcsolatban László Imre pontosított az ATV Start című műsorban, miszerint húsz év polgármesterei álltak ki mellette, Hoffmann Tamás jelenlegi városvezetőt ugyanis nem sorolja ebbe a körbe. A DK politikusa egy kérdésre válaszolva elárulta:

nincsen pénzük közvélemény-kutatásra, de eljutott hozzájuk, hogy állítólag fifty-fifty az állás, amiből arra következtettek, hogy akkor biztosan jobban áll az ellenzék, mint a Fidesz Újbudán.

A politikus szerint ezt követte a történet, amire „amíg él, emlékezni fog”. Még ma sem tudja, hogy ki volt a vádlója, de annak örülne, ha az illető névvel és arccal együtt vállalná fel. Arra is kíváncsi lenne, hogy miért pont hét évvel később állt ki az illető ezzel a történettel. Mint mondta, az sem állja meg a helyét, miszerint ő a hölgy eltávolításával fenyegetőzött volna, hiszen annál a cégnél embereket felvenni és elbocsátani a tulajdonos tud.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink