Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-08 12:28:00

Döbbenetes vallomás Korda Györgytől: ezt eddig nem sejtettük

Imád pókerezni, és van olyan helyzet, amikor agresszív is tud lenni.

Döbbenetes vallomás Korda Györgytől: ezt eddig nem sejtettük

Korda György a Blikknek azt mondta, bár nehezen tanult bele a játékba, mára már minden fortélyát ismeri. Szerinte a "csibészség elengedhetetlen, mint minden sportban", a blöffölést lehet akár csalásnak is nevezni, de Korda György inkább a színjátszáshoz hasonlítja, ugyanis el kell játszani, hogy az embernek sokkal jobb lapja van, mert különben veszve van minden. Előadóművész révén neki ezzel sosem volt problémája.

Korda György szerint idehaza általában csak kis tétben játszik, de egészen más a helyzet akkor, ha Las Vegasban vagy éppen Monte Carlóban játszik.

Ott nincs kegyelem, agresszív vagyok, nem érdekel, hogy egy olajmágnás, egy gyémántkereskedő vagy éppen egy milliárdos világsztár az ellenfelem. Nincs plafon a hívásoknál, ezért is veszélyes a játék. De szerencsére elmondhatom, hogy az évek alatt abszolút rentábilis vagyok. Néha ugyan vesztettem, de annyit soha, hogy megingassa a család költségvetését. Viszont annyit elárulhatok, hogy a monte-carlói kaszinó legalább négy-öt fürdőszobát "megépített" a szállodánkban

– árulta el Korda György, aki eddig szerencsére sosem játszott csalókkal, így nem érte kár.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink