Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-08 10:09:00

A Jobbik elnöksége elítéli tagjai visszalépését és továbbra is a győri ellenzéki együttműködést támogatja

A Jobbik Fodor Roland bejelentésére reagálva közleményben tudatta, hogy az országos elnöksége reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került.

Ahogy korábban megírtuk, Fodor Roland a Jobbik helyi elnöke felrúgta az ellenzéki együttműködést Győrben és a párt mind a négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje visszalépet. Fodor szerint a kilépést már hónapok óta tervezték.

A Jobbik erre reagálva közleményben tudatta, hogy határozottan elítéli a visszalépéseket, és az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került. A négy visszalépő képviselőjelöltet összes párton belüli tisztségéből visszahívta a párt és etikai eljárást indítanak velük szemben.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink