Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-07 08:35:00

Szívszorító részleteket árul el L. L. Junior az utolsó találkozásáról Dávidkával

A baleset idején nem lett volna szabad az utcán lennie a hároméves kisfiúnak, mivel négy nappal a tragédia előtt műtötték – írja a Bors.

„Dávidkát megműtötték hétfőn, a baleset előtt négy nappal. Szombaton történt, ami” – emlékszik vissza Junior, hozzátéve, „az orrmanduláját távolították el. Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk.” Mint mondja, „Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle. Ekkor láttam utoljára a fiamat.”

A Bors úgy tudja, hogy Dávidka műtétje sikeres volt, nem jelentkezett komplikáció, az édesanya megkapott minden olyan instrukciót, amit ilyenkor az orvosok adni szoktak a szülőknek. Az orvosi vélemények megoszlanak, de többek szerint a kisfiúnak inkább ágyban lett volna a helye négy nappal a műtét után, semmint egy tömegrendezvényen. Ha nem is ágyhoz kötötten, de a pihenés mindenképpen javasolt.

„Orrmandulaműtét után – ha én operálok – arra kérem a szülőket, hogy egy hétig maradjon otthon a gyermek” – nyilatkozza a Borsnak dr. Medveczky Zoltán fül-orr-gégész nem a konkrét ügy­ről, hanem általánosságban.

A portál megkereste Hopp Csilla ügyvédjét, dr. Horváth B. Gábort, mi a véleményük arról, hogy esetleg Dávidkának otthon kellett volna lennie? A jogász a téma kapcsán annyit mondott, hogy egyelőre nem kívánnak nyilatkozni a témában.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink