Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-07 14:11:00

Rékasi Károly ezt teszi, ha képviselővé választják

57 év alatt egyetlen párt oldalán sem tűnt fel, a következő 40 évben pedig ezen nem is akar változtatni Rékasi Károly. A Barátok Közt sztárja a Spirit FM reggeli műsorában beszélt arról, miért indult el független színekben a képviselőségért Soroksár 5. számú választókörzetében.

Rékasi Károly ezt teszi, ha képviselővé választják
Rékasi Károly

A színművész elmondta, hogy a televíziós ismertség valakiben jót vált ki, valakiben rosszat. „Lehet szeretni Barta Zsoltot, és lehet hallatlanul utálni. Az emberek alkalmasint összevonják ezt a kettőt, és nekik az utcán nem Rékasi Károly jön szembe, hanem Barta Zsolt” – tette hozzá Rékasi.

A színész Korvin Tibor és Turai Barnabás műsorvezetőknek arról is beszélt, hogy olyan egyszerű dolgokat akar megoldani a körzetben, mint a Duna tisztasága, a közlekedés fejlesztése.

Rékasi egy felajánlást is bejelentett a Spirit Show-ban.

„Ha megválasztanak, az első fél éves honoráriumomat felajánlom a Kis-Duna ág rendbetételére. Szép mondatokat ezren tudnak fogalmazni, de én megmutatom mi az, ami mögé odaállok” – fogalmazott a színművész.t

A sorozatban Barta Zsolt karakterét játszó sztár arról is beszélt a műsorban, hogy 57 éves kora ellenére komoly munkabírási készség lakik benne, éppen ezért nem is kérdés, hogy akkor sem hagyja ott a Barátok Köztöt, ha vasárnap képviselővé választják.

atv.hu/spiritfm.hu

Ajánlom

További belföldi híreink