Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-10-02 20:10:00

Gréczy a László Imre-ügyről: a Fidesz minden határt túllépett

Ha bárki azt gondolja, hogy ezekkel az akciókkal éket lehet verni az ellenzéki egységbe, az nagyon rosszul gondolja – mondta Gréczy Zsolt, a DK-frakció szóvivője a László Imrét nemi erőszakkal vádoló állításokról az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szerinte ezt demonstrálva léptek fel ma egységesen az ellenzéki pártok.

Gréczy a László Imre-ügyről: a Fidesz minden határt túllépett

László Imre súlyemelő világcsúcstartó, ha a Fidesz azt gondolja, hogy meg lehet törni László Imrét, vagy akár a DK kihátrál mögötte, akkor nagyon téved – mondta Gréczy Zsolt. A szóvivő szerint Hoffmann Tamás, László XI. kerületi riválisa nem ússza meg, hogy megszólaljon ebben az ügyben.

László Imre „normális”, a politikai különbségeket megmutató kampányra készült Újbudán, ám szerinte a Fidesz László Imrét esélyesnek látja, ezért durvult el a helyi kampány.

A DK frakciószóvivője szerint ebben a kampányban a Fidesz minden határt túllépett. Gréczy Zsolt kizártnak tartja, hogy a László Imrével szembeni vádak igazak lennének. Gréczy szerint nincs határ, végigdolgozott életek, családi békék mentek rá a kampányra.

Gréczy Zsolt

 

A DK frakciószóvivője úgy látja: a Fidesz országosan több száz pozíciót fog veszíteni október 13-án az önkormányzatokban, ezért ilyen ez a kampány.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink