Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-23 13:07:00

A választások után plakátolhat csak a szekszárdi ellenzék

A korábban beadott kérelmüket ugyanis elkavarták a fideszes vezetésű önkormányzaton, most pedig azt kérik a szekszárdi ellenzéktől, hogy pontosan nevezzék meg a villanyoszlopokat, ahova hirdetést akarnak kihelyezni.

A Magyar Hang írta meg, hogy Szekszárd ellenzéki polgármesterjelöltjének a plakátjait leszedeti a jelenlegi vezetés. Ráadásul jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a választási kampányban már nem is kap engedélyt a plakátolásra az összes ellenzéki párt – kivéve a Mi Hazánk –  támogatásával induló Éljen Szekszárd Egyesület (ÉSZ).

„Az Éljen Szekszárd Egyesület augusztus 29-én adta be hozzájárulási kérelmét a plakátok kihelyezésére, amit a jegyző ++véletlenül++ a Polgármesteri Hivatal egy olyan igazgatóságának (Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság) adott át, ami nem volt illetékes az ügyben. Csak két héttel később, szeptember 12-én kapott a szervezet – postai úton – értesítést arról, hogy ők nem illetékesek az ügyben, ezért nyújtsuk be kérelmünket újra az általuk megnevezett osztálynak, ami egyébként az igazgatóság irányítása alatt áll” – vázolta az abszurd helyzetet lapunknak Bomba Gábor.

A polgármesterjelölt szerint szeptember 20-án, azaz múlt pénteken újabb levelet küldött nekik az igazgatóság, amelyben már az írják, ügyüket ugyan továbbították az illetékes osztálynak, ám mégis nyújtsanak be új kérelmet, amelyben pontosan megnevezik, a város mely villanyoszlopaira szeretnének  plakátokat helyezni. Bomba szerint a kérés teljesíthetetlen, hacsak nem GPS-koordinátákat ad meg, ráadásul ha új kérelmet nyújt be, az önkormányzat újraindítja az ügyintézési határidőt, ami az itt szokásos 30-60 nappal számolva jócskán az október 13-i választások után bírálnának el.

További részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink