Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-21 12:52:00

Simonka: semmilyen bűncselekményt nem követtem el

Továbbra is azt állítja a fideszes országgyűlési képviselő, hogy nem követett el bűncselekményt, sőt most azt reméli, hogy az indítványai és bizonyítékai alapján a hatóság felmenti a vádak alól.

Amint arról mi is beszámoltunk, Simonka György fideszes országgyűlési képviselő ellen még augusztus végén emeltek vádat bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt. Majd az is kiderült, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala zár alá vette Simonka újkígyósi otthonát

A politikus most Facebook-oldalán állt a nyilvánosság elé: „Az ellenem folyó eljárásról szóló hírekkel kapcsolatban továbbra is következetesen állítom, hogy semmilyen bűncselekményt nem követtem el. A hatóságokkal eddig is együttműködtem, és a jövőben is így fogok tenni. Most értünk el az eljárás azon szakaszához, hogy végre elfogulatlanul vegyék figyelembe a mi igazunkat alátámasztó indítványainkat és bizonyítékainkat, amitől joggal remélem, hogy a hatóság felment vádak alól.”


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink