Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-21 10:29:00

Hollywoodi sztárt fogadott irodájában Tarlós István

A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra. A színésznő elmondta: húsz éve járt Budapesten, és örömmel látta, mennyit változott azóta a város.

Hollywoodi sztárt fogadott irodájában Tarlós István
Forrás: Bors / Marvels Black Widow

A színésznőnek sikerült a forgatás alatt két napot szakítania arra, hogy megismerkedjen a várossal - számol be a Bors. Az egyik célpont, már csak a kislánya miatt is, az állatkert volt.

A főpolgármester megmutatta irodáját is a színésznőnek, akivel a város történetéről és működéséről beszélgetett. Külön elidőztek Óbudánál, ami nem csak egy városrész, de egyben Tarlós István otthona is.

A találkozó végén Tarlós István nemcsak virággal köszöntötte a vendégeket, hanem különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével.

A hollywoodi sztárt titoktartás köti, de annyit elárult a forgatásról, hogy szerepe kötődik Budapesthez. Már csak ezért is nagyon örült, hogy találkozhatott a város vezetőjével.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink