Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-18 12:59:00

Még a saját nevét is elvennék az ellenzéki polgármesterjelölttől Szekszárdon

Pár éve egy alternatív iskola elindítása miatt mozdult meg Bomba Gábor, később – társaival egyetemben – rájöttek, hogy fel kell állni a fotelből. A szekszárdi polgármesterjelölt elmesélte, hogy már többször is feljelentették, de arról is mesélt, hogy céljuk nem más, minthogy visszaadják Szekszárdot a szekszárdiaknak.

fotó: facebook.com/bomba gábor szekszárdFotó: Facebook.com/Bomba Gábor Szekszárd

Egy magánszemély feljelentette a helyi választási bizottságnál az ellenzék polgármesterjelöltjét, mert szerinte megtévesztésre alkalmas módon használja a saját nevét, és egy energiaital ismertségét kihasználva kampányol.

Bomba Gábor az Egyenes beszéd című műsorban elmondta, hogy megszokta, hogy a neve mosolygást vált ki, kiváltképp, ha repülőtéren van, vagy biztonsági szolgálatokon kell keresztül mennie. Eleinte a már említett dolgon is mosolygott, de megjegyezte, hogy ez már nem az első támadás. Először ugyanis a logójukat jelentette fel egy személy, mert abban van egy háromlábú bika és az hasonlít egy német cég logójához. Majd az illető panaszt adott be, hogy azt a látszatot keltik, mintha az a cég támogatná őket.

A polgármesterjelölt azt mondta, nyugodt várost szeretnének teremteni és azt is szeretnék, ha nem lennének elmaradt beruházások, mert eddig egyetlen, sok éve ígért beruházás indult el, de ezt sem sikerült megépíteni.

Programjuk egyik meghatározó része, hogy adják vissza Szekszárdot a szekszárdiaknak, mert eddig bábok ültek a testületben, akiknek a nevét még a lakosok sem igazán ismerik az elmondása szerint.

Mint mondta, nem tervezte a politikai pályafutást és most sem érzi magát politikusnak. Bomba elmesélte, hogy korábban is segítette a települést, és mivel az oktatás területe közel áll hozzá, ezért egy alternatív iskolát szeretett volna „összerakni”, amihez partnereket keresett. Ebből egy civil egyesület állt össze, majd újabb és újabb ötletek jöttek, hogy min lehetne még változtatni, és úgy voltak vele, hogy muszáj lesz felkelni a fotelből és nem csak a mannát várni.

 

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink