Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-18 21:05:00

Karácsony: „ilyen buta nem vagyok”

Így reagált a főpolgármester atv.hu-nak tett nyilatkozatára a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Karácsony: „ilyen buta nem vagyok”

"Ilyen buta nem vagyok" – így reagált Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszédben arra, hogy Tarlós István az atv.hu-nak adott interjújában azt mondta: korábban az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje könyörgött neki azért, hogy ne legyen kemény a kampány - ehhez képest egyfolytában gyalázkodik.

Karácsony Gergely azt elismerte, hogy kora tavasszal valóban beszélgetett négyszemközt a főpolgármesterrel, ám csak azért, hogy a korábbi jó szakmai viszonyukat egy normális diskurzussal zárhassa le.

 A közös ellenzéki főpolgármester-jelölt hozzátette: durvaságokat inkább az ellenzéki jelölteknek kell a kampányban elviselniük.

Karácsony Gergely (telefonon)

 

"Ahhoz azért nagyon ostobának kéne lennem, hogy ha azt gondoltam volna, hogy ez a kampány nem lesz nagyon kemény és nagyon durva. Nyilván nem vagyok ennyire naiv, hogy a Fidesz ne tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezt a választást is valahogy meg tudják nyerni, miközben a budapestiek többsége nem szereti a Fideszt, és nem szereti egyébként azt a fővárospolitikát, amit a főpolgármester és a kormány folytat”- magyarázta Karácsony.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink