Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-17 11:02:00

Tragédia: Szörnyethalt a fiatal magyar autóversenyző

Tragédia: szörnyethalt a fiatal magyar autóversenyző 31 évesen elhunyt a ralisportban ismert B. Ákos. A mentőhelikopter még a kórházba szállította, de az életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Szombaton Ákos a barátaival egy családi napot szerveztek, a Bakony szívében. Ákos egy pickup kisteherautó platóján állt, az autó nem volt mozgásban, de ő egyszer csak hanyatt esett, a fején szenvedett súlyos sérülést - írta meg a kisalföld.hu.

A portál szerint mentőkhöz és a rendőrökhöz 17 óra 10 perckor érkezett a hívás, hogy „egy zárt telephelyen baleset történt”. A szemtanúk elmondása szerint a pillanat törtrésze alatt zajlott le minden. Olyan gyorsan történt, s olyan távolságban állt, hogy senki nem tudta volna elkapni.

Magatehetetlenül, eszméletlenül találták meg, amikor odaszaladtak hozzá, vélhetően nem tett védekező mozdulatot, amely az esést, s a fejet ért ütést tompíthatta volna.

A mentők helikoptert is kértek az ellátásához. Szombat kora estére a Petz-kórház sürgősségi osztályára szállították. Az azonnali CT kimutatta a súlyos kórképet: a koponyasérülésnél bevérzett az agy.

Másnap reggel újabb CT készült, amely visszafordíthatatlan folyamatot tárt fel. A vérzést nem tudták elállítani, B. Ákos aznap elhunyt.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink