Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-17 09:17:00

"Szenvedélybeteg" - Gyurta Dániel szívszorító vallomása Széles Sándorról

2018. március 17-én jelentette be Gyurta Dániel, hogy véget vet aktív pályafutásának. A volt sportoló azóta, az Olimpiai Bizottság tagjaként és a Magyar Úszószövetség elnökségének tagjaként tevékenykedik.

"Szenvedélybeteg" - Gyurta Dániel szívszorító vallomása Széles Sándorról
Gyurta Dániel

Az olimpiai bajnok most pedig egy interjúban a szokásosnál hosszabban mesélt életének főbb állomásairól – írta meg a Nemzeti Sport cikke alapján a 24.hu.

Gyurta többek között elmondta, hogy amikor karrierje lejtmenetbe került, többek között a kenus Vajda Atilla szavai rázták fel, és amikor Széles Sándoron kívül más edző véleményét kérte ki, már furán néztek rá.
Pedig Gyurta elmondása szerint a végsőkig kitartott Széles mellett.

„Sanyi bácsi okos, intelligens, művelt ember volt. Olyan ember, akinek volt egy gyengesége, amelyet az évek előre haladtával már tényleg nehezebben kezelt. Én is. Nem könnyű az élet egy szenvedélybeteg mellett, márpedig én hosszú éveken keresztül naponta hat-hét órát is eltöltöttem Sanyi bácsi mellett. Ha egyszer majd megírom az életrajzi könyvemet, mert meg fogom, abban ennél jóval részletesebben elmesélek mindent” – mondta Gyurta.

A beszélgetésből egyébként kiderül, hogy edzőjével sosem okolták egymást, mindig magában kereste a hibát, de új impulzusokra vágyott és ezért váltott edzőt 2016-ban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink