Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-16 21:20:00

Exkluzív interjúban mesélt lábadozásáról Sas József

Már új könyvének kéziratát olvasgatja az otthonában lábadozó Sas József. Erről is mesélt a művész Holló Mártának, az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének. A legendás humorista januárban kapott kétoldali agyvérzést, amit hosszú rehabilitáció követett. Az interjú a Spirit FM 87.6-on, Holló Márta új műsorában, a Drive-ban hallható.

Exkluzív interjúban mesélt lábadozásáról Sas József

Sas József tavaly novemberben mondta le összes fellépését orvosa tanácsára. Azért, hogy kipihenje magát, Thaiföldre utazott. A nagyobb baj azonban csak ezután jött.

„Hajnalban olyan rosszul lettem, fájt a fejem minden, nem szokott annyira és akkor felhívtam ezt a srácot, mondom, te én nagyon rosszul érzem magam, jó hát ezzel nem lehet viccelni, vigyél engem itt be a legjobb kórházba” – árulta el a humorista.

Kiderült kétoldali agyvérzése van, de szerencsére jó kezekbe került. A phuketi kórházban töltött időről az ATV és a Spirit Fm műsorvezetőjének, Holló Mártának mesélt a művész.

„Úgy kell elképzelni ezt az interjút, mint amikor az ember beteglátogatóba megy, amikor valakinek a betegágya mellé leül” – nyilatkozta Holló Márta műsorvezető az ATV híradójának.

Sas József otthonában fogadta a műsorvezetőt, ott ahol jelenleg is lábadozik. Noha ágyhoz van kötve, de mentálisan tökéletes állapotban van. Sőt a humorérzéke is a régi.

„Az derült ki számomra ebből a beszélgetésből, hogy az ember lényegében nem változik. Hogyha valaki egy derűs, jókedvű ember, akkor minden élethelyzetben ugyanezt a derűt, jókedvet hozza vissza” – mondta a műsorvezető.

Olyannyira, hogy a művész dalra is fakadt.

Nem csak Holló Mártát szórakoztatta ezzel a dallal. A legendás humorista azt is elárulta, a thaiföldi kórház orvosainak és ápolóinak is megtanította a nótát.

A beszélgetésben szó esik arról is, mi hajtotta Sas Józsefet a színház és a színpad felé és miért érezte sokszor édesapja jelenlétét a tapsban és a sikerben.

„Egy nagyon-nagyon szép beszélgetés volt, egy nagyon-nagyon szép interjú” – árulta el Holló Márta.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink