Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-16 09:51:00

Exkluzív interjú: már új könyvét olvasgatja otthon Sas József

A humorista Holló Mártával beszélgetett a Spirit FM Drive című műsorában.

Exkluzív interjú: már új könyvét olvasgatja otthon Sas József
Forrás: atv.hu

Exkluzív interjút adott Holló Mártának Sas József. A híradós új, Drive című műsorában hétfő este 18 órakor lesz hallható a beszélgetés a Spirit FM 87,6-on. A beszélgetésből kiderül, hogy Sas József már otthonában gyógyul és új könyvének kéziratát olvassa. A január végi kétoldali agyvérzését hosszú rehabilitáció követte, de már mosolygósan, jókedvűen fogadta az ATV műsorvezetőjét.

Megtudhatjuk, hogy hogyan kezdték el a thai kórházban énekelni az ápolók magyarul a Micike húgának kezdetű tréfás dalt és hogy mi segítette a gyógyulásban. Kik voltak az első látogatók és mit tanult a humorista a szakemberektől, betegtársaktól, mert a kórházi ágyon is sokszor énekeltek, nosztalgiáztak.

A beszélgetésből arra is fény derül, hogy mi hajtotta Sas Józsefet a színház és a színpad felé és miért érezte azt, hogy a tapsban, a sikerben sokszor az édesapja is ott van annak ellenére, hogy 4 évesen látta őt utoljára. Erről a meghatározó kapcsolatról pedig egy könyv születik Markos Zoltán segítségével. Ennek a munkapéldányát tartotta büszkén a kezében.

Drive, Spirit FM 87,6, ma este 18:00 - a műsor a rádió Youtube-csatornáján is visszahallgatható lesz!

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink