Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-14 16:43:00

Szívszorító részletek L. L. Junior és volt felesége találkozásáról

A gyászoló anya ügyvédje árult el újabb részleteket.

Szívszorító részletek L. L. Junior és volt felesége találkozásáról

Kisebbik fia, Dávid halálos balesete után másik gyerekét, Lacikát magához vette L. L. Junior. A két fiút eddig anyjuk, Hopp Csilla nevelte, ám a két héttel ezelőtti baleset után a zenész lépett. A nőt tette felelőssé a balesetért, de ezért később bocsánatot kért. Az apa szerint volt felesége nincs olyan pszichés állapotban, hogy alkalmas legyen a gyereknevelésre. Az elhelyezésről és a láthatóságról a bíróság dönthet, ha csak addig a felek nem állapodnak meg külön - írja az infostart.hu.

Az anya ügyvédje, Horváth B. Gábor a Borsnak elmondta: Csilla normális, ép, stabil mentális állapotban van, és alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát. Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás” van, és az édesapa kedvére alakíthatja a találkozókat. Ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól – tette hozzá az ügyvéd.

Kiderült, hogy az énekes már egy találkozót engedélyezett. A napokban egyórás időtartamú találkozás megtörtént ügyfelem és kisfia között, az édesapa jelenlétében, ami nyugalomban lezajlott.

A szülők nem vitáztak, Lacika és Csilla pe­dig kicsit együtt lehettek – mondta az ügyvéd.

Ajánlom

További belföldi híreink