Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-14 14:50:00

Nem várt helyről szálltak bele Tarlósba

"A vitában érvelni illik, nem fogyatékosozni!" – írta péntek esti közleményében az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége, szúrta ki a propeller.hu.

Nem várt helyről szálltak bele Tarlósba

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egyre durvább a főpolgármester-jelölti kampány. Tarlós István a napokban többször is a nyílt utcán vitatkozott Karácsony Gergely pártjának aktivistáival, miután azok megzavarták nyilvános szerepléseit.

A főpolgármester éppen elültette a budapesti fatelepítési program tízezredik fáját, amikor váratlanul megjelent Tordai Bence országgyűlési képviselő, a Párbeszéd szóvivője.

Tordai Bence akciójának az volt a célja, hogy megtudja: Tarlós István vállalja-e a vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével.

Tarlós többször bolondnak, fogyatékosnak nevezte Tordait, amit az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetség sem hagyott szó nélkül.

Az ÉFOÉSZ azt írja Facebook oldalán: "Az értelmi fogyatékosság vagy szellemi fogyatékosság pejoratív jelzőként, a vitapartner minősítéseként való használata minden jó érzésű ember számára sértő és megalázó."

atv.hu/propeller.hu

Ajánlom

További belföldi híreink