Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-14 12:50:00

Fordulat? Új hír jött Sas József állapotáról

A 80 éves humorista egy kétoldali agyvérzés és hosszú kórházi tartózkodás után térhetett haza – írja a Blikk.

Fordulat? Új hír jött Sas József állapotáról

A portál felidézte, hogy idén év elején, egy thaiföldi nyaralás alatt kapott kétoldali agyvérzést Sas József, akit egy phuketi kórházban kezdtek kezelni, majd repülőgépen szállítottak haza, ahogy az állapota megengedte. Itthon négy hónapot töltött kórházban, de úgy érezte, csak otthon tud igazán meggyógyulni, ott, ahol szeretett tárgyai és családtagjai veszik körül.

Éppen ezért júliusban saját felelősségére haza is ment, egy mentő szállította el otthonáig. Ahhoz, hogy felépülését semmi se akadályozza, felesége, Zsuzsa asszony beszerzett egy speciális ágyat és egy szakápolót, valamint egy gyógytornászt is szerződtetett, hiszen egyedül nem tudta mozgatni férjét.

Miután jól megszokott környezetébe került, Sas József állapota még gyorsabban javulni kezdett. Szerencsére az agyvérzés nem károsította az agyát, így csak fizikálisan kell visszanyernie erejét. Ebben nagy segítségére van a gyógytornász mellett Zsuzsa asszony főztje is, aki mindig férje kedvenceit készíti, hogy még jobb étvággyal egyen a beteg. Nem meglepő, hogy a humorista máris felszedett néhány kilót és egyre jobb erőben van. Hangulata is jó és – ha még segítséggel is – már mozogni is tud. Hogy még jobb kedvre derüljön, sok látogatója van, még a főnöke is elment hozzájuk, hogy megnézze, hogy van színházának büszkesége, akit oly sok rajongó vár vissza a színpadra.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink