Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-13 11:02:00

Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia

Az elmúlt két hétben mindössze egy órát látta kisfiát Hopp Csilla, akit a beleset után vitt el tőle L. L. Junior. Hopp Csilla ugyanúgy elhozhatná Lacikát, ahogy volt férje is tette, azonban nem akar újabb fájdalmat okozni a testvérét elvesztő fiúnak.

Bár enyhülni látszik a feszültség a zenész és volt párja között, azonban a színfalak mögött Junior és ügyvédje továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy Dávidka tragikus halála után fivérét, Lacikát elvegye az édesanyától, mert szerinte Csilla olyan pszichés állapotban van, hogy erre nem alkalmas - tudta meg a Bors. Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntetőszakjogász viszont ennek szöges ellentétét állítja a gyászoló édesanyáról.

„Ügyfelem teljesen normális, ép, stabil mentális állapotban van, és tökéletesen alkalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát” – kezdte dr. Horváth a portálnak.

Szerinte L.L. Junior papírok nélkül addig tilthatja anya és fia találkozását, ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket. „Természetesen ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a további fájdalmaktól” – tette hozzá az anya ügyvédje, akitől a Bors azt is megtudta, hogy az ismert zenész egy találkozót már engedélyezett.

„A napokban egyórás időtartamú találkozás megtörtént ügyfelem és kisfia között, az édesapa jelenlétében, ami nyugalomban lezajlott. A szülők nem vitáztak, Lacika és Csilla pedig kicsit együtt lehettek” – mondta a jogász.

Hopp Csilla továbbra sem akar nyilatkozni az ügyben, csendben szeretne gyászolni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink