Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-12 17:25:00

Józsefvárosi botrány: itt a Fidesz reakciója a vádakra

A kerületi Fidesz magyarázatot vár Pikóéktól a kirobbant adatkezelési botrányra.

Józsefvárosi botrány: itt a Fidesz reakciója a vádakra
Sára Botond

„Visszautasítjuk a Józsefváros polgármesteréről megjelent hangulatkeltő álhíreket és hamis sugalmazásokat!”- olvasható abban a közleményben, melyet a Józsefvárosi Fidesz adott ki.

Mint írják, az egyik ellenzéki jelölt a kerületben „az elmúlt napokban adatkezelési botrányba keveredett, melynek kapcsán – a baloldali belharcokon túl – vitája támadt a hatóságokkal”.

A nagyobbik kormánypárt kerületi szervezete szerint az ellenzék a kampány kezdete óta már rengeteg valótlanságot állított a fideszes jelöltről, „de ezúttal még messzebbre ment”, mivel igyekszik „belekeverni saját csapatának büntetőügyébe Sára Botondot”.


A közleményben felszólítják Pikó Andrást, hogy „hagyjon fel a valótlanságok terjesztésével, a polgármester folyamatos rágalmazása helyett inkább adjon magyarázatot a kerületieknek az elmúlt napokban kirobbant adatkezelési botrányra”.

A Fidesz szerint Sára Botond „ahogy eddig sem, ezután sem kíván az ellenzék belharcaival, az ellenzék körüli botrányokkal foglalkozni, mert fontosabbnak tartja, hogy Józsefváros további fejlődéséért, biztonságáért és rendjéért dolgozzon”. Hozzáteszik: a jövőbeni valótlan híresztelésekért jogi lépéseket fognak tenni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink