Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-12 16:38:00

Brutális tűz volt az Árpád híd közelében - videó

Egy olvasónk küldte az alábbi videót, a tűzoltóknak azóta sikerült eloltania a tüzet.


A Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője közölte, hogy egy magas ház tetőszerkezete gyulladt ki a XIII. kerületi Gidófalvy Lajos utcában. Kolozsi Péter az MTI-nek elmondta, a tűzoltók már a helyszínen vannak, több vízsugárral több oldalról kezdték meg a tűz oltását. A tűz okozta füst Budapest több pontjáról is jól látható.

Frissítés 17:19

Eloltották a tűzoltók a Budapest XIII. kerületében keletkezett tüzet - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté hozzátette: a Gidófalvy Lajos utcában történt tűzesetben nem sérült meg senki.

Az építés során felhasznált szigetelőanyag ezer négyzetméteren égett. A lángok a Cordia ingatlanfejlesztő cég egyik projektjének területén csaptak fel. A vállalat közölte, a Young City második ütem D épületének felső szintjén a szigetelés az alvállalkozó szigetelési munkálatai közben gyulladt ki. Hangsúlyozták, a Cordia mindenben együttműködik a hatóságokkal.
   

Csikós Miklós, a generálkivitelező Pedrano Construction ügyvezető igazgatója az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a szigetelőanyag nagy füsttel égett, amikor alvállalkozóik az épületegyüttes egyik tömbjén dolgoztak, és a tető szigetelési munkálatai közben a tető lángra kapott.
   
A tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, a tűzszakértői vizsgálat folyik, a kárfelmérést követően azonnal megkezdik a hibák javítását - tette hozzá. Közölte: az eset az építkezés többi ütemére nincs hatással.
  

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink