Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-10 21:29:00

Rossi: "soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak"

A magyar válogatott szövetségi kapitánya közölte: utolsóként fogja elhagyni a hajót.

Rossi: "soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak"
Marco Rossi

"Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot. Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk"- közölte Facebook-oldalán a magyar válogatott szövetségi kapitánya a tegnapi, Szlovákia ellen elvesztett EB-selejtező kapcsán.

"Mérges vagyok. Ahogyan Ti is, azt hiszem, és megértem a szurkolók nézőpontját. Nagyon alaposan készültünk a mérkőzésre, de néha a sorsnak más tervei vannak velünk. Elfogadom a vereségünket. Jelenleg ez az egyetlen, amit tehetünk. Soha nem kerestem kifogásokat, és most sem fogok. Szerény véleményem szerint a korábbi meccseinkhez hasonlóan jól játszottunk, de bizonyos okokból kifolyólag most nem jártunk sikerrel. De ez rendben van. Megtanuljuk a leckét"- folytatja Marco Rossi, hozzátéve, hisz ebben a projektben, és a csapatával, a játékosaival együtt a legvégsőkig fognak küzdeni.

"Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla, az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk. HAJRÁ MAGYAROK! Ajánlom

További belföldi híreink