Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-10 19:50:00

Horror Borsodban: halottnak tettette magát a bácsi, így élte túl a támadást

Az ágyneműtartóba zárták a támadói, ahol halottnak tettette magát az a 66 éves férfi, akire a saját házában támadt rá egyik éjszaka két férfi a Borsod megyei Göncön. A két férfi az idős emberre rárúgta az ajtót, majd addig verték, míg vérezni nem kezdett. A támadók az ágyneműtartóba tették az általuk holtnak vélt testet, majd 20 ezer forintot ellopva távoztak.

Ágyneműtartóba zárva, magát halottnak tettetve élte túl a támadást

 

A két férfi álmában rúgta be az egyedül élő tulajdonos házának ajtaját. Az ágyra szorították és ütötték, ahol érték. Hiába kérte, hogy ne bántsák, támadói véresre verték. „Úgy ahogy mondtam, hogy nem mozogtam… mondom így megnyomkodtak, hogy életben vagyok-e vagy valami. És nem mutattam életjelet, lehet, hogy így menekültem meg, mert lehet, hogyha mutatok, akkor még tovább ütnek”- vélekedett a támadásról Vass Béla.

A két férfit rövid idő alatt elfogták. Őket kedd délelőtt vitték a miskolci törvényszékre, ahol letartóztatták őket. „A gyanúsítottak addig ütötték a sértettet, amíg vérezni nem kezdett. A sértett időközben megpróbált védekezni, majd azt színlelte, hogy elhunyt ezért a gyanúsítottak felhagytak a bántalmazásával, kezét, lábát megfogták és az ágyneműtartóba tették a testét”- közölte Horváth Dóra, a Miskolci Törvényszék szóvivője.

A 66 éves férfi csak órákkal később tudott kiszabadulni és segítséget kérni. Kiderült, hogy a támadói 20 ezer forintért verték kis híján halálra. A két férfit akár 10 éves szabadságvesztésre is ítélhetik majd.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink