Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-07 05:10:00

Új adásokkal jelentkezik a Civil a pályán, belestünk a kulisszák mögé

Új adásokkal jelentkezik a Civil a pályán. Fiala János műsora a nyári szünet után szombaton tér vissza a képernyőre. Ennek apropóján ott volt az ATV Híradó stábja a felvételen, elkísérték a vendégeket a sminkbe, és megtudták azt is, van-e valami köze a műsornak egy régi magyar filmhez, amelynek szintén Civil a pályán volt a címe.

Új részekkel jelentkezik a Civil a Pályán

 

Utolsóként érkezett a sminkbe Fiala János, de cserébe csokival kedveskedett a lányoknak, aztán a vendégekhez is volt néhány kedves szava. Bár a nézők számára a főcímmel kezdődik az adás, a Civil a pályán valójában a sminkben indul. A műsorvezetőről az olvasható, hogy stílusa megosztó, erős pozitív vagy negatív érzelmeket vált ki a hallgatóiból. Ezek után érdekes, hogy vendégei mire számítanak a szombati adást illetőleg.

A nyári szünet előtti utolsó adás óta három hónap telt el, szombaton viszont ismét felhangzik a jól ismert főcím, jön a hét legaktuálisabb hat kérdése.

1951-ben Keleti Márton rendezett egy filmet, amelynek szintén civil a pályán volt a címe. Az ATV műsora ugyan nem erről kapta a nevét, de hogy miért lett épp ez a cím, abba a főszerkesztő avatott be minket. "Ez a műsor alapvetően egy vitaműsor volt, ahol ketten képviseltek egy bizonyos álláspontot velük szemben két másik ember az ellentétét, és mindig volt egy ötödik ember, aki bele-bele kérdezett a műsorvezető mellett, és ő volt a civil, így lett civil a pályán a műsor neve" - mondta Szlazsánszky Ferenc, a műsor főszerkesztője.

Mostanra a műsor kicsit megváltozott, de a lényeg maradt, még most is a Civil a pályán Magyarország legnézettebb politikai vitaműsora, amely szeptember 7-étől új adásokkal jelentkezik minden szombaton.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink