Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-07 13:14:00

Orbán ma újra Kötcsén piknikezik, október 13-ra mozgósítja táborát

Kormányzás-önkormányzás: ma Kötcsén Orbán Viktor tizenkilencedszerre is az övéivel piknikezik, zárt körben eligazítja a jobboldali holduvart az önkormányzati választások előtt.

Orbán ma újra Kötcsén piknikezik, október 13-ra mozgósítja táborát
Fotó: MTI

Sorra érkeznek a szemerkélő esőben a Somogy megyei Dobozy kúriára a vendégek az immár tizenkilencedik alkalommal megrendezett polgári piknikre, a sok sok vendég közt Kósa Lajos, az önkormányzati választások kampányfőnöke, Novák Katalin családügyi államtitkár, miniszterek, médiaszemélyiségek.

A XIX. pikniket Kötcsén ezúttal az önkormányzati választások Kormányzás-önkormányzás jegyében rendezik, a fő szervező a Polgári Magyarországért Alapítvány, a házigazda az alapítvány elnöke, Balog Zoltán volt EMMI-miniszter.

Orbán Viktor beszédére várva

A zárt pikniken Orbán Viktor a szokásoknak megfelelően délután általános politikai helyzetértékelést ad, európai vízíóval, a világfolyamatokat értékelve, megemelve a politikai horizontot - és nyilvánvalóan október 13-ra, az önkormányzati választásokra mozgósítja táborát.

Schmidt Mária mosolyogva érkezett

Az Egy a tábor szlogen Kötcsén érvényes igazán. A piknikre - ahogy eddig minden alkalommal - már megérkezett Schmidt Mária is, a miniszterelnök főideológusának kikiáltott Terror Háza főigazgatója, aki “puccsról” posztolt nemrégiben, amikor a XXI. Század Intézet 11 munkatársa azonnali hatállyal és indoklás nélkül egyszerre állt fel mellőle Lánczi Tamás kutatási igazgató vezetésével. A “puccs” után nyilatkozók a “kémia” hiányával indokolták a váratlan felmondásokat.

Ajánlom

További belföldi híreink