Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-01 19:11:00

Új évaddal jelentkezik Rónai Egon műsora az ATV Spiriten

Hétfőn indul az ATV Spiriten Rónai Egon régi-új műsora a Húzós hetedik évada. Az első adásban a nézők Balzsay Károllyal az ökölvívók szövetségi kapitányával találkozhatnak, aki mesél majd nemrég leküzdött súlyos betegségéről is, aztán pedig Esztergályos Cecília szórakoztat majd olyan történetekkel, amelyeket talán még sehol nem hallhattunk.

Hétfő este ismét felcsendül a már jól ismert főcím, a budai hegyek mögött lemegy a nap, a városban felkapcsolják a fényeket, és elindul az adás.

Hétköznaponként, ha 20:55-kor az ATV Spiritre kapcsolnak, akkor szeptembertől ismét Rónai Egonnal és vendégeivel találkozhatnak.

A Húzós felvételeit már júliusban elkezdték, aztán a nyaralások miatt volt egy kis szünet, és augusztus végétől megint teljes gőzzel készítik a felvételeket.

Érdekes lehet, hogyan készül Egon egy olyan vendéggel való beszélgetésre, akivel még soha nem találkozott ezelőtt.

"Utána olvasok mindennek, ami elérhető, megnézek filmeket, vagy legalábbis különböző filmekből részleteket, hogyha egy színművész a vendégem. Iigyekszem mindenfélét megtudni, de ugye egy ilyen beszélgetés nagyon ritkán tud egészen mélyre lemenni, inkább az ember érdekel, mint a tény adatok." - mondta Egon.

Szeptember 2-tól tehát indul a Húzós hetedik évada 20:55től minden hétköznap az ATV Spiriten.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink