Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-09-01 10:02:00

Meghekkelték Fenyő Miklós Facebook-oldalát

Közleményt adott ki fenyő Miklós, miután szombaton a Facebook-követői hamis levelet kaptak valakitől, aki a zenész nevében írt.

A közlemény szerint, amelyet a hvg.hu idéz, az utóbbi időben harmadjára történik ilyen, így feljelentést fognak tenni a Fenyő Miklós nevével való visszaélés és hitelrontás miatt.

A hamis levél a nemrégiben elhunyt Szaxi Maxi, azaz Fekete Gyula és Fenyő állítólagos rossz viszonyát taglalja. A Facebook-oldal követői az üzenetet csupán órákkal Fenyő szombati, margitszigeti koncertje előtt kapták meg. Azt már korábban lehetett tudni, hogy a koncerten Fenyő megemlékezik Szaxi Maxiról.

A közleményhez csatolták a hamis levelet is:

"Kedves Rajongók, Barátaim!
Egy vallomással tartozom nektek. Nagyon nagy nyomás van rajtam. A managerem Környei Attila erőlteti, hogy Szaxi Maxiról a koncerten megemlékezzek. De én sajnos nem tudok hazudni. A Gyulát világ életemben ki nem állhattam. Viszont, amit nagyon bánok az az, hogy Plexitől nem tudtam elbúcsúzni. Miattam vetett véget életének, mert egy másik nőre lecseréltem. Én ha lehet inkább róla szeretnék a koncerten megemlékezni."

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink