Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-28 12:20:00

Világszenzáció: ezért járt Magyarországon Brad Pitt

Ősszel kerül a nagyközönség elé egy Szilvásváradon készült film, amelynek forgatására még Brad Pitt is Magyarországra látogatott.

Világszenzáció: ezért járt Magyarországon Brad Pitt

A hollywoodi rendezők szívesen forgatnak hazánkban a kedvező feltételek miatt. Az elmúlt években több nagy sikerű produkció készült Magyarországon. Ilyen többek között az Én, a kém, a Herkules, a Szárnyas fejvadász 2049, a Z világháború, a Terminátor harmadik része vagy a Vörös veréb. Persze nagy sorozatokból sincs hiány: szintén itt készült a Borgiák, a Dracula, vagy A katedrális.

Jelenleg két film forog itthon: a Dűne és a Netflix The King című történelmi dráma. Érdekesség, hogy mindkét filmen Timothée Chalamet játssza a főszerepet – írta meg a Femina.hu

A The King című filmhez - melyet Szilvásváradon forgattak - már az előzetes is elkészült, amiben a színész V. Henriket, Anglia leendő királyát alakítja a filmben. A filmben további nagy nevek is feltűnnek, a Vörös verébből ismert Joel Edgerton, Sean Harris, Ben Mendelsohn, az Alkonyatos Robert Pattinson, sőt, még Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp is. Brad Pitt producerként vett részt a munkálatokban, így a forgatások alatt többször lehetett vele találkozni Eger környékén.

További részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink