Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-27 15:15:00

Nézze! Újabb három főpolgármester-jelölt jelentkezett be Tarlós ellen

Három, szinte teljesen ismeretlen jelölt is bejelentkezett Budapest vezetéséért. Önbizalomból és víziókból nincs hiány, támogató viszont egyelőre nem sok akadt - számolt be a nepszava.hu.

Három szinte teljesen ismeretlen férfi bejelentkezett Budapest vezetéséért: Ács László, Révész Ferenc és Schlagmüller Gábor.

Ács László, aki a Zöldek Pártja nevezetű – a lap szerint kamuszervezetnek tűnő – formációt vezeti. Hat gyermeke van, a középiskolában pedig – állítása szerint – James Bondnak hívták, 180 centis magassága és kigyúrt teste miatt. Azért akar indulni a főpolgármesterségért, mert bár próbálták "minden eszközzel ellehetetleníteni", de ő csak azért sem adja fel.

forrás: facebookforrás: Facebook

Révész Ferenc 61 éves villanyszerelő, akinek a Facebook-profilján számos poszt arról szól, hogy egy fényképet közöl kampánypultjáról - emberek nélkül. – Egyedül vagyok, nincs aki fotózzon – magyarázza a lapnak akcióját, a fővárosi Blaha Lujza téri aluljáróban. Révész – elmondása szerint – nemzeti érzelmű és Budapestet az erkölcs, a jog és a tisztesség alapján vezetné. Első lépésként visszanevezné a várost Budapest Székesfővárosra. Felülvizsgálná a kerületek határait, és azokat a közterületeket, amelyek „népbiztosok, az 1956-os szabadságharcot megtagadó művészek, a népköztársaságot kiszolgáló színészek és sportolók, díszpolgárok, ügynökök nevét viselik”.

forrás: facebookforrás: Facebook

Schlagmüller Gábor negyven éve dolgozik postásként. Iskolázottsága közlése szerint „sajnos alacsony”, de ezt próbálja figyelmen kívül hagyni. A főnökei egyébként megmondták neki, hogy postásként nem gyűjthet ajánlásokat, de szabadidejében ráfekszik majd erre is. Kiforrott programmal még nem rendelkezik, de azt leszögezte, hogy a levegő a legfontosabb. Schlagmüller Gábor egyébként a csaknem 120 ezer taggal bíró Budapest régi képeken nevezetű Facebook-csoport alapítója.

forrás: facebookforrás: Facebook

atv.hu/nepszava.hu

Ajánlom

További belföldi híreink