Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-26 20:10:00

Dobrev Klára optimista, szerinte Budapest „politikai értelemben pezseg”

Dobrev Klára optimista az ellenzék október 13-i esélyeit illetően. A politikus erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Budapest politikai értelemben pezseg – tette hozzá a DK politikusa. Szerinte az ellenzéki választók megérezték a lehetőséget, hogy irányba állítsák a fővárost.

Dobrev Klára optimista, szerinte Budapest „politikai értelemben pezseg”

Arra a kérdésre, hogy mi a tétje az önkormányzati választásnak, Dobrev Klára azt a választ adta, hogy őt az ’50-es évekre emlékezteti Tarlós István kijelentése, amely szerint felforgatás és destabilizációs kísérlet, amit az ellenzék ebben a kampányban tesz.

A Fidesz erős bástyákat épített ki, amelyeket ha nem törünk meg, akkor ebből sosem lesz igazán szabad ország – mondta az október 13-i választás tétjéről Dobrev Klára.

Dobrev szerint a Fidesz az elmúlt években folyamatosan csúszott a jobbszélre, miközben a Jobbik tudatosan próbál középre bejönni. Szerinte a centrális erőtér beomlásával „visszanyalhat a fagyi” és a győztes mindent visz elve alapján az ellenzék Budapest kerületeinek és a városoknak a jelentős részét is visszaszerezheti. Nagyon fontosnak nevezte, hogy az ellenzék képes volt együttműködni.

Dobrev szerint Magyarország nagyon rossz helyzetből indul a következő uniós költségvetési ciklus pénzeinek elosztásakor.

Dobrev Klára

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink