Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-24 16:11:00

Közös ellenzéki megyei lista Komárom-Esztergom megyében

2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát.

„Mi, a demokratikus ellenzék pártjai, érzékelve a társadalom többségének elvárását, immáron nem csak a városokban értük el, hogy egy esélyes jelölt legyen a hatalom embereinek leváltására. 2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát” – írja az MSZP közleményében.

Közös kampányuk során bemutatják, milyen biztonságos, élhető jövőt képzelnek el Komárom-Esztergom megye városainak, kistelepüléseinek. „9 év alatt bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány által ránk erőltetett megyeszerep nem találkozik azzal, amit a megye lakosai szeretnének” – fogalmaz a párt. Számukra a megye érdekének képviselete a hatalommal szemben is fontos. „A Budai Várban is tudnia kell mindenkinek, mire van igazából szüksége egy bajótinak, szárligetinek vagy kisbérinek. Együttműködésben az itt élőkkel, szövetségben a jövőért!” – zárul a kommüniké.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink